My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Danes je 18 Nov 2019, 19:46

Vsi časi so UTC + 2 uri [ DST ]
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 25 prispevkov ] 
Avtor Sporočilo
OdgovorObjavljeno: 04 Dec 2014, 22:42 
Odsoten

Pridružen: 05 Jan 2014, 14:35
Prispevkov: 4
Pozdravljeni vsi tisti, ki imate radi to igro in jo z veseljem igrate !

Vse lepo in prav dokler se ne pojavijo problemi za katere se je treba po mojem upreti ker to ne pride nikamor !

In sicer sedaj bom vsem priznal nek določeni info za katerega vam garantiram in si zadeve ne izmišljujem.

Igram že kar nekaj časa to igro in ker imam sina kateri igra pod acc Ales1 in kateri je tudi on začel z igro. In danes me je dočakala zelo neprijetna izkušnja za katero si ne morem, da nebi delil tudi z vami. Gre zato, da sem dobil s strani administratorja, da so sinu zablokirali račun ter me odtožili, da se logiram jaz na 2 različna acc.

Prvo kot prvo naj mi prosim nekdo pove kako lahko na enem računalniku (imam namreč samo 1 laptop) igrava istočasno jaz in sin ? S strani administratorja sem dobil obrazložitev najprej, da mu bojo acc zablokirali za vedno...na kar sem se seveda pritožil in potem je dobil sin samo še za 3 dni prepoved...skratka ne razumem.

Naslednja stvar s strani admina mi je bila obrazložena, da si iz sinom potem takem NE smeva izmenjati surovin (se pravi kupovati drug od drugega) in ostale podobne stvari za katere smatram, da imajo prste vmes vsi igralci kateri NISO Slovenci in mi je res žal, da je prišlo do tega.

Ok...če že lahko igrajo drugi igralci na tem serverju (Bolgari, Rusi itd) ne razumem zakaj ni potem vsaj Slovenski administrator če je že to slovenski server. Sin vpraša kaj kar ne ve admina in NE dobi nikakor odgovora saj admin na slovenskem strežniku POJMA NIMA kaj je to slovenski jezik kar pa NE odobravam in sem 100 % proti tem !

Naslednja zadeva so pa seveda acc za katere se admin izogiba vprašanjem kot so:

Zakaj igra 1 igralec na 3 acc iz strani OLD LEGION oziroma, da vam najprej razložim za kaj gre. V času ko sem bil deležen klana OLD LEGION je jasmin SAM izjavil, da igra na strežniku acc jasmin, Apeir0n in VladimirBochkar - ZA VSE TISTE KI NE VESTE TEGA JE PRAV, DA VAM TO POVEM KER IMAM RES VSEGA ŽE ČEZ GLAVO.

Do blokade mojega sina pa je prišlo zaradi tega ker je sin izdelal vohune in je non stop vohunil Apeir0n-a kar mu je šlo zelo na živce ker mu ni nič mogel saj ima sin samo 4 zvezdice. To dogajanje se je izvajalo 1 mesec na kar je 'administraciji' prekipelo in enostavno blokiralo mojega sina.

Pred tem dejanjem se je OLD LEGION razbil na 2 klana in sicer na klan T-34 in klan OLD LEGION. In to iz zelo preprostega razloga. Naš igralec jasna3 in nina2014 ter TRIGLAV2864 so dolgoletni prijatelji in živijo vsi 3 v razmaku 500m narazen...In kadar se dobijo pri njej seveda tudi kako rečejo v živo in ker ima jasna3 2 računalnika se pač jasna3 prijavi na enega tako kot vsak dan TRGILAV2864 ali pa nina2014 pa se prijavita vsake toliko na 2 računalnik da kako zadevo poklikajo in steče pogovor dalje. To vam govorim zato, ker je danes jasna3 prav tako dobila s strani administratorja komando, da mora zapustiti naš klan ali pa zablokirajo VSE 3 RAČUNE. In ravno zaradi tega se je OLD LEGION razbil na 2 klana ker so točno vedeli, da bo administrator dobil vprašanje o igralcih iz klana OLD LEGION, češ zakaj potem tudi nekateri igralci potem iz njihovega klana ne zapustijo klan oziroma jih ne blokirajo.

Skratka, če potegnem črto...igramo na slovenskem serverju na katerem NI slovenskega administratorja...Ko admina kdo kaj vpraša v slovenskem jeziku (saj je to igra za mlade - kateri tudi ne poznajo zelo dobro angleščino) ne dobi odgovora.

Jasmin igra 3 acc in sicer: jasmin, VladimirBochkar in Apeir0n pa ga kljub temu 'kao' administracija kljub večkratnim mojim opozarjanjem NE izključi, opomni ali pa da vsaj prekine iz igro 2 acc, če že jaz ne smem igrati igro iz sinom...Ter kar me najbolj moti je to, da odgovori s strani admina sploh v večini nimajo veze z mojimi vprašanji, sploh kadar se tiče vprašanj in pritožb do strani igralcev iz klana OLD LEGION - Se pravi iz tega smatram, da administrator sploh ni nekdo, ki naj bi to funkcijo opravljal za vse enako pač pa pripadnik klana OLD LEGION, ker imajo več kot očitno privilegije takšne, da je kar groza.

Vsako slano jezero katerega smo našli v našem klanu je že bil zaseden ali pa ga je brez sporočila, da je nekdo, (da je kak raziskovalec iz klana OLD LEGION bil opažen na posesti slanega jezera) odkril to jezero...Skratka v roku 1 ure po zavzetju je do sedaj vedno kar od nekje priletel napad iz strani OLD LEGION in to kljub temu, da smo igralcu kateri je napadel slano jezero prevohunili VSA mesta in rove kolikor jih je imel pod znanostjo in NIKJER ni bilo raziskovalcev niti blizu, da bi raziskali to kraljestvo. Se pravi kako to, da nekdo ki sploh ne raziskuje jezera prevzame v roku 1 ure naše jezero ko ga zasede igralec iz našega klana oziroma se mi poraja vprašanje ZAKAJ, ČE JE KAO VEDEL ZA TO JEZERO GA NI ZAVZEL PREJ ?

Tudi ob aktivaciji izvedenega frakcijskega ratinga pri katerem dobiš NEZASEDENO slano jezero in to čisto na drugem koncu mape ga je ponovno zavzel nekdo iz klana OLD LEGION takoj ali celo pred našim zasedenjem.

Skratka naj mi še kdo reče, da je to pošten server !

Samo malo v razmislek...in tisti kateri se ne strinja iz mano naj zadevo argumentira ker po vseh pravilih se nebi smele dogajati take stvari ne glede na to, če imajo privilegij (OLD LEGION) saj iz njihove strani ne padajo NOBENE sankcije pri ostalih igralcih pa je vse kaznovano.

In da ne govorim o novih acc s strani igralcev OLD LEGION, kateri so MASIK22ru0T666, MMMYLR kateri igralci so PRAV TAKO VOHUNILI V MOJA MESTA odkar so bili acc narejeni in nisem dobil od takrat NITI ENEGA VOHUNJENJA S STRANI jasmina in ostalih...poglejte kraljestvo 55-4 in vam bo vse jasno !

Da ne govorim o samem razvoju in medsebojnimi menjavami surovin.

No to je zaenkrat vse iz moje strani ker, če bi našteval kakšne špekulacije se še dogajajo na slovenskem serverju bi bil pa po mojem že na meji, da mi celo brez razloga zbrišejo acc...In dokler jim priteka denar, ko se pa OLD LEGION počuti ogroženega se pa dogajajo take stvari kot sem vam jih opisal.

Prosim Vas še za vaša mnenja in ne pozabite...več ko nas bo podprlo določene zadeve prej bomo lahko dosegli, da se kosamo iz tujci in s tem apeliram na privilegije ter samega administratorja ker naslova oziroma odgovorne osebe za to igro iz Slovenije sploh ne najdem nikjer oziroma sploh ne obstaja in ne vem na koga naj se sploh obrnem glede tega saj so povsod vsi povezani in ni več takega užitka od igri kot je bil leto ali 2 nazaj.


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 04 Dec 2014, 22:57 
Odsoten

Pridružen: 07 Dec 2013, 23:51
Prispevkov: 1
Se popolnoma strinjam s tabo v vseh pogledih .....tudi jaz sem mnenja,da stopimo skupaj in naredimo temu konec enkrat za vselej !
Če se to v kratkem ne uredi,je bolje da prenehamo ,ter s tem onemogočimo služenje tujcev na naš račun.


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 04 Dec 2014, 23:03 
Odsoten

Pridružen: 11 Maj 2014, 20:11
Prispevkov: 2
Ja popolnoma se strinja steboj.Naj samo dodam da sem pred leti igral Vojno plemen in se je isto dogajalo,da so admini forsirali samo določene igralce oz plemena,zato nas je kar dosti zapustilo igro.Je pa res sramotno,da na Slovenskem serverju moraš pisat v angleščini.


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 00:54 
Odsoten

Pridružen: 05 Dec 2013, 23:52
Prispevkov: 4
Se popolnoma strinjam s tabo, server je slovenski in zato naj bodo tudi slovenski odgovori.

Potrebno je ukrepati in dobiti svojega Slovenskega Administratorja

Ne ni pošten server


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 01:04 
Odsoten

Pridružen: 25 Nov 2013, 00:10
Prispevkov: 7
Jah.. tako je to.. denar je sveta vladar bi jazt temu rekel..

Seveda se strinjam z vsem napisanim in imam tudi sam enake izkušnje, in sem tudi naletel na "gluhe uhe" s strani administracije.

Enaka finta napadel sem mislim da en račun nevem ampak mislim da apeir0n na en rudnik, in brez vohunjenja brez vsega je prišel jasmin lepo tisto minutko ko se je vojska vrnila...

in potem, sem to povedal administratorjem, prvo v slovenščini in sem dobil en preveden slovenski odgovor, potem v angleščini in so mi zagrozili v popačeni slovenščini da morem pisati slovensko in smo iz jasmina prišli na moje kršenje "pravil"... vglavnem od takrat naprej mi odpišejo v angleščini ker sem jim napisal da če že imajo takšna pravila naj se naučijo pisati pravilno slovensko ali pa zaposlijo enega slovenca da bo vse malo bolj fer... no pač komentar je bil nekaj takšnega da se mi zahvakjujejo za moje mnenje ;D

mislim da tukaj ni kaj za narediti... vsaj brez kake tožbe da bo prišla beseda do lastnika igre bodo vedno odgovori enaki... jasmin in old legion so očitno nekateri prijatelji z adminom, in se potem to dogaja... ali pa je vse skupaj strategija razvijalcev... narediti igro v katero daš par igralcev ki zavirajo ostale da zaslužijo... :)

glede igranja iz iztega ipja, torej če bi moja partnerka igrala mylands pri meni bi ji namestil nek proxy, ker v pravilih sem prebral da ni dovoljeno igranje iz enakega IPja, to pomeni iz enakega omrežja,... ne pomaga če je drug računalnik, ker tega oni ne vidijo... proxy sicer tudi ni dovoljen tako da... nevem :)

strinjam se pa da ni fer da drugi služijo na nepošten način, ampak ne vidim rešitve iz tega...

Lep pozdrav

p.s. se opravičujem administratorjem, vendar kar je res je pač res :)


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 02:26 
Odsoten

Pridružen: 08 Sep 2014, 11:38
Prispevkov: 2
Svinjarija.Je dobila igra povsem nov pomen ko sem tole prebral.

UNIČITI OLD LEGION
iščem člane pri novemu cilju igre


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 02:50 
Odsoten

Pridružen: 05 Dec 2013, 23:52
Prispevkov: 4
Hello,
It’s allowed to have the same IP address with other players.
But you play on the same PC. And not more than 2 persons can share the same pc for playing the Game.
Best regards,
Support team

MasterTimo je napisal:
Isti IP je lahko samo isti računalnik ne sme biti
Ali to velja samo za nekatere

Lep pozdrav


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 11:44 
Odsoten

Pridružen: 31 Mar 2014, 14:18
Prispevkov: 1
Vsi igrat na ang server pa bo.... Če nebi blo tujcev tle gor, pa itak nebi blo nobenga življenja , ker nas je premal...

Se strinjam , da je to kar se dogaja svinjarija...samo ne vidim rešitve ,...razen kot sem napisal zgoraj...zapustit igro in igrat na enem večjem tujem serverju


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 16:28 
Odsoten

Pridružen: 03 Mar 2014, 19:21
Prispevkov: 37
Andragod napisal/-a:
Vsi igrat na ang server pa bo.... Če nebi blo tujcev tle gor, pa itak nebi blo nobenga življenja , ker nas je premal...

Se strinjam , da je to kar se dogaja svinjarija...samo ne vidim rešitve ,...razen kot sem napisal zgoraj...zapustit igro in igrat na enem večjem tujem serverju


Kdo je rekel da nebi bilo življenja. Seveda bi bilo. Vsi smo se učili iz znič. Učili smo se na lastnih napakah, izkušnje smo delili. Počasi smo napredovali. 1 leto si delal na vojski, potem ti pa v 5 minutah 1 iz klana old legion vse pobije, ker obvlada to igro. On je že v štartu vedel kaj in kako se dela v tej igri, ker jo že leta in leta igrajo na drugih serverjih. A je tako? Jaz še dan danes za kakšno stvar ne vem. In mi drugi igralci pomagajo. Kaj si potem naj pomagam z klanu old legion. Ker nimam niti za burek proti njim. Žal je to tako.

Lep pozdrav,
Dejan


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 18:21 
Odsoten

Pridružen: 19 Jan 2014, 15:46
Prispevkov: 3
poponoma se strinjam zmenimo se za datum in vsi klani napademo klan OL in bomo videli kaj si bo izmislil administrator. Meni po vsem tem kar je napisano je postalo vseeno, ce se dogajajo take stvari ne vidim smisla igranja. Doloci datum in uro ( daj casa vsaj en teden da se zberemo in posredujemo naprej) in napademo OL


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 19:08 
Odsoten

Pridružen: 03 Mar 2014, 19:21
Prispevkov: 37
248gig napisal/-a:
poponoma se strinjam zmenimo se za datum in vsi klani napademo klan OL in bomo videli kaj si bo izmislil administrator. Meni po vsem tem kar je napisano je postalo vseeno, ce se dogajajo take stvari ne vidim smisla igranja. Doloci datum in uro ( daj casa vsaj en teden da se zberemo in posredujemo naprej) in napademo OL


Okrog mene jih je polno :D od apeir0n-a, chupsan-a, ddimons-a, nemur-ja, in še bi lahko našteval. Sem v centru old legion.


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 19:11 
Odsoten

Pridružen: 08 Sep 2014, 11:38
Prispevkov: 2
deiic napisal/-a:
248gig napisal/-a:
poponoma se strinjam zmenimo se za datum in vsi klani napademo klan OL in bomo videli kaj si bo izmislil administrator. Meni po vsem tem kar je napisano je postalo vseeno, ce se dogajajo take stvari ne vidim smisla igranja. Doloci datum in uro ( daj casa vsaj en teden da se zberemo in posredujemo naprej) in napademo OL


Okrog mene jih je polno :D od apeir0n-a, chupsan-a, ddimons-a, nemur-ja, in še bi lahko našteval. Sem v centru old legion.to je eden in isti :lol:


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 21:28 
Odsoten

Pridružen: 05 Jan 2014, 14:35
Prispevkov: 4
Jaz sem popolnoma za in tudi okoli mene so 3 jasmin acc...tako da...

Potrebno je samo določit uro in se spravit istočasno VSI na njih...tako ne bojo imeli kontrole kje se odbraniti !

Recimo vodje klanov kateri smo proti njim se povežemo ter dorečemo uro in datum ter udarimo po njih z vso silo !


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 21:45 
Odsoten

Pridružen: 18 Feb 2014, 14:06
Prispevkov: 8
Samo nekaj fantje. Podpiram vse kar ste napisali, sploh en datum kdaj it na njih. Samo ne objaviti datum v igri, ker če lahko igrajo z tremi userji lahko tudi berejo našo pošto v igri. Sploh pa tale forum, do katerega imajo itak vsi dostop.
Tako, da se dajmo zmenit po mailih ali kak drug forum


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 21:47 
Odsoten

Pridružen: 05 Jan 2014, 14:35
Prispevkov: 4
DomenButina napisal/-a:
Samo nekaj fantje. Podpiram vse kar ste napisali, sploh en datum kdaj it na njih. Samo ne objaviti datum v igri, ker če lahko igrajo z tremi userji lahko tudi berejo našo pošto v igri. Sploh pa tale forum, do katerega imajo itak vsi dostop.
Tako, da se dajmo zmenit po mailih ali kak drug forum


Predlagam, da se vodje klanov kateri mislijo sodelovati javijo meni osebno v sami igri, da se dogovorimo ker enkrat bo treba ukrepat !


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 22:38 
Odsoten

Pridružen: 25 Nov 2013, 00:10
Prispevkov: 7
se pridružim napadu pa magari zgubim 50% vojske! vse po vrsti je treba ne samo jasmina :D


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 05 Dec 2014, 23:20 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 16 Feb 2014, 18:39
Prispevkov: 84
Pozdravljeni
Jaz uživam v igri in se jo rada igram
Da še jaz nekaj napišem
- forum bi moral biti v Slovenskem Jeziku
- server sploh ni pošten
Na vpranja ki jih pošiljajo igralci pa sploh ne zna odgovorit
Jaz priznam ne vem vsega zato pa je admin da na te vprašnja ve in odgovori

Jaz se tudi strinjam da se je potrebno združit in napast OLD LEGIONE in T-34, ki delujejo še vedno kot eden klan

Lep Pozdrav


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 06 Dec 2014, 15:41 
Odsoten

Pridružen: 14 Mar 2014, 12:05
Prispevkov: 1
Pozdrav vsem!!

Malce sem prebral vse poste tej temi in se seveda strinjam s tem da je potrebno, če je SLO strežnik, tudi imeti SLO moderatorja in Admina, ne pa nekega kvazi loleka boleka iz Blasonburga v Zahodni Osetiji, ki še pravilno nezna napisati v angleščini "Jaz sem ".
Kar se Old Legion-a tiče, se strinjam, seveda tudi meni na živce hodijo in tudi nam povzročajo težave, tako da že tudi sam razmišlam, da bi kar vseskupaj končal, čeprav mi je igra všeč. Je pa v meni filing (tako kot pri večini), da je Admin na našem serverju pravzaprav nekdo iz Old Legion-a, tako da nam neprestano nadzorujejo kaj se pri nas dogaja in zato tudi pride do nenajavljenih napadov na mesta in klanske gradove, da o ostalih zadevah ne govorimo.

Zato se strinjam da se vodje SLO klanov dogovorijo o usklajeni in enotni taktiki proti Old Legion in T34, da ne bi prišlo do tega da se bomo nakoncu med seboj usekal, zaradi takih in drugačnih razlogov, ker eden ni sodeloval poleg, drugi je bil pa na dopustu ipd (govorim karikirano) :)!!
Skratka, mene lahko štejete poleg in mislim da tudi celoten naš klan, bo pa Ghosty bolj povedal, jaz govorim samo v svojem imenu, saj nisem vodja klana.
je pa skrajni čas že da se to drhal popuca iz SLO strežnika, ker dela samo še zgago, če se neb nobeden zganil in kaj naredil da potegnemo z njim v kratkem času, bom najverjetneje v Jauarju prenehal s igro.

Lepo igro še naprej želim vsem SLO igralcem in igralkam in se vidimo v igri :)

Lep dan


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 07 Dec 2014, 22:52 
Odsoten

Pridružen: 20 Jan 2014, 07:41
Prispevkov: 2
Dober večer vsem skupaj!

Malo berem tole vaše pisanje, pa sem se odločila da se še sama malo oglasim.

Najprej o igranju z istega IP-ja. V pravilih jasno piše:

[#1] Če igrata dva igralca z 1 računalnika, morate:
1.Administraciji napisati iz pošte v igri s predmetom "Drugo" o tem, da igrate skupaj in navesti vaši uporabniški imeni.
2.Poti junakov se v igri ne smejo križati. Prepovedano je tudi medsebojno sodelovanje: vstop v klan, v zavezništvo, napad drug na drugega, skupni napad, pomoč, trgovina, prepošiljanje poročil špijonaže, poročil prerokov, sporočil o Zunanjih posestih prek mape itd. Omejitev napadov na isto posest v enem dnevu je ista, tj. največ 2 napada skupaj z dveh uporabniških imen.

In isti IP je pač isti IP, pa če imate na njem 3 računalnike, tako kot mi, to zadeve ne spremeni. Drugo je mobilni internet, ta menja IP in posledično bi lahko na njem ustvaril nov račun. Ali pa če imate router in dinamični IP...Če se že igrata dva računa( ali več) z istega IP-ja med računoma ne sme biti nobenih kontaktov. To je enako na večini spletnih iger. Še posebej to razumem tukaj, kjer bi si nekdo z več računi (lahko) ustvaril profit. Toliko o tem.

Druga zadeva pa so igralci ki imajo več računov. Če ste zadevo prijavili bi admin vsekakor moral ukrepati. In vam dat povratno informacijo ali imate prav ali ne. Če je vse to res kar pišete zgoraj je to neverjetna ignoranca s strani adminov. Jaz sicer še nisem imela nikakršnega stika z njimi, kolikor vidim pa vi niste zadovoljni z njihovim delom. Se sploh imate kam pritožit? Je nad adminom sploh kdo h kateremu se lahko obrnete? Povsod v ostalih igrah je nad njim še nekdo ki nadzira njegovo delo. Je možno da se pritožite na sam vrh?

Glede onemogočitve igranja tujcev tukaj se strinjam z vami da bi bilo bolje če bi bili tukaj samo prebivalci Slovenije, ker bi imeli več ali manj bolj enake finančne možnosti. Čeprav sem osebno doživela da je slovenec na angleškem Finalnem turnirju Traviana dnevno zapravil po 1500€ (tisočpetsto €)!!! Ja, res je... Torej tudi če bi bili sami slovenci tukaj, bi bili eni bolj, eni manj enakopravni. Ampak na žalost ali srečo se tega ne da naredit. Na žalost zato ker bi potem bila praksa tudi na angleških serverjih. Rada igram tam, kajti tako sklepaš nova poznanstva in spoznavaš različne kulture. Pa čeprav sem tam iz majhne, drobcene Slovenije me upoštevajo kot enakovredno. Veljam kolikor znam igrati. Seveda pa to niso igre kjer je potrebno vlagati toliko kot tukaj da lahko uspeš. Niso moteči igralci iz ostalih držav, moteče je to da so finančno daleč nad nami. Prišli so na ta naš mali serveh, ker tukaj z svojimi financami lahko zmagujejo. Na njihovem nacionalnem bi bili nule.
Ja, najboljša rešitev je združitev vseh in radiranje njih. A potrebno je sodelovanje med klani in dobra koordinacija med vodilnimi.

Vsekakor pa se vam popolnoma pridružujem pri zahtevi da bi komuniciranje tukaj moralo potekat v slovenščini. Povsod je tako da je na vsaj na prvi stopnji primaren jezik jezik države strežnika, sekundaren pa potem angleški. Povsod! Spomnim se ko je pred leti prišla v Slovenijo igra Ikariam, ki sem jo prej poznala z angleškega serverja. Že v štartu je bil slovenski team, šefi pa so bili nemci. Pridružujem se mnenju da je tudi tukaj potrebno uvesti to.
In pa, ne berem pogosto foruma, ker so odgovori admninov, milo rečeno, neumni. Hočejo nekaj pisat v rimah, pa vse skupaj nima ne glave ne repa! Bedarija!

Torej, če sumite da ima kdo več računov, bodite vztrajni... Slej kot prej se vam bodo prijave obrestovale.


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 25 Dec 2014, 22:54 
Odsoten

Pridružen: 25 Nov 2013, 00:10
Prispevkov: 7
Pozdravljeni.

Bomo kaj ukrenili glede tega ?

Meni mineva volja do te igre zarad njih.... in mislim da populacija ki ne preseže 400 tudi kaže na to da če njih nebi bilo bi bilo drugače...

Se res ne moramo zbrati in jih "zbrisati" ? :cry:

LP


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 14 Jan 2015, 20:27 
Odsoten

Pridružen: 03 Mar 2014, 19:21
Prispevkov: 37
AlesRomic napisal/-a:
Pozdravljeni.

Bomo kaj ukrenili glede tega ?

Meni mineva volja do te igre zarad njih.... in mislim da populacija ki ne preseže 400 tudi kaže na to da če njih nebi bilo bi bilo drugače...

Se res ne moramo zbrati in jih "zbrisati" ? :cry:

LPZgleda da ne. Sploh nismo enotni. Sej ni čudno, da imamo takšno stanje v naši državi. Vsak gleda za svojo r**. Žal je to tako.

Lp,
Dejan


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 15 Jan 2015, 19:42 
Odsoten

Pridružen: 20 Jan 2014, 07:41
Prispevkov: 2
Ja, pa je nekaj zaleglo očitno...Aperi0n je blokiran...multi...


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 16 Jan 2015, 11:37 
Odsoten

Pridružen: 03 Mar 2014, 19:21
Prispevkov: 37
pika napisal/-a:
Ja, pa je nekaj zaleglo očitno...Aperi0n je blokiran...multi...


Vprašanje za koliko časa...


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 19 Jan 2015, 03:52 
Odsoten
Uporabniški avatar

Pridružen: 16 Feb 2014, 18:39
Prispevkov: 84
Upam da ga ne odblokirajo več :D


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
OdgovorObjavljeno: 12 Jun 2018, 14:56 
Odsoten

Pridružen: 04 Apr 2015, 16:26
Prispevkov: 8
Pravila so jasna - naj bi veljala za vse - če si prijavil in spoštoval pravila ti admin ne bo naredil nič.
Drugo pa so hinavci kateri igrajo po več računov - do sedj sem jih odkril takih igralcev 6 - nekateri imajo tudi več kakor 5 računov - Če bi admini res hoteli temu naredit konec bi to lahko storili v nekaj urah - z programom pregledaš skrito IP povezavo - lahko uporabijo ne vem kakšne neumne programe in zvijače se jih hitro odkrije - saj pravi IP je vedno prisoten pa čeprav prekrit z drugim
Ti igralci so zame totalni debili - mislijo da so "frajerji" pa so samo bedaki


Na vrh
 Profil Pošlji zasebno sporočilo  
 
Prikaži prispevke prejšnjih:  Razvrsti po  
Napiši novo temo Odgovori na temo  [ 25 prispevkov ] 

Vsi časi so UTC + 2 uri [ DST ]


Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost


Orodja za hitro spreminjanje:
Ne morete pisati prispevkov v temi
Ne morete odgovarjati na teme v forumu
Ne morete urejati prispevkov v temi
Ne morete brisati vaših prispevkov forumu
Ne morete dodati priponk prispevkom

Išči za:
Pojdi na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
[ Time : 0.111s | 11 Queries | GZIP : On ]